Семкаджийница автор: Иво Илиев

Намерихме се!


 

Goooooogle SearchПо някаква моя си традиция, която неусетно съм си създал и спазвам, в края и на тази седмица прегледах данните от Google за моя блог. Този път отделих малко повече време да разгледам новите възможности, които от Google предоставят за проследяване по какво търсят посетителите за да намерят сайта ни. Разбира се, не се изненадвам, че има какви ли не резултати в тази статистика, но осъзнах, че ми е изключително интересно и много забавно да я следя. Реших да я споделя с вас отчасти и направих един списък с най-шокиращите думи и фрази, по които хората са ме намерили в резултатите от търсенето на Google.
Ето го списъка 🙂
„и ний сме дали нещо на света“
„педя човек лакът брада“
„стационарен телефон“
„бабини деветини“
„благодаря“
„бизнесмен на годината“
„в ритъма на танца“
„utobe.com“
„сметки виваком“
„онлайн образование“
„следят ни в интернет“
„танцьор“
„feisbooc“
„карта на света на български“
„описание на иво“
„кризата блог“
„номер 1“
„аз съм сънчо текст“
„смешни животни“
„онлайнпорно“
„мистерии“
„здрасти“
„росица кирилова“
„четене на вестници“
„многоточие“
„чушкопек“
„натискане“
„галена“
„наготово“
„mafia wars“

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител съм на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford и много други. През годините имах възможността както да практикувам това, което истински обичам, така и да споделям своя опит по време на фирмените консултации, обучения и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която стартирах преди години.
От участията си като лектор на някой от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в някой от топ университетите в страната - разбрах, че знанията ни са най-ценни ако бъдат споделяни, дискутирани и развивани. Затова продължавам да поддържам своя блог и да търся приложението на съвременните иновации в дигиталния маркетинг.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

1 Comment

  • Много са луди тия фрази… а къде си ползвал „Галена“ само мога да се чудя 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!