Семкаджийница автор: Иво Илиев

Намерихме се!


 

Goooooogle SearchПо някаква моя си традиция, която неусетно съм си създал и спазвам, в края и на тази седмица прегледах данните от Google за моя блог. Този път отделих малко повече време да разгледам новите възможности, които от Google предоставят за проследяване по какво търсят посетителите за да намерят сайта ни. Разбира се, не се изненадвам, че има какви ли не резултати в тази статистика, но осъзнах, че ми е изключително интересно и много забавно да я следя. Реших да я споделя с вас отчасти и направих един списък с най-шокиращите думи и фрази, по които хората са ме намерили в резултатите от търсенето на Google.
Ето го списъка 🙂
„и ний сме дали нещо на света“
„педя човек лакът брада“
„стационарен телефон“
„бабини деветини“
„благодаря“
„бизнесмен на годината“
„в ритъма на танца“
„utobe.com“
„сметки виваком“
„онлайн образование“
„следят ни в интернет“
„танцьор“
„feisbooc“
„карта на света на български“
„описание на иво“
„кризата блог“
„номер 1“
„аз съм сънчо текст“
„смешни животни“
„онлайнпорно“
„мистерии“
„здрасти“
„росица кирилова“
„четене на вестници“
„многоточие“
„чушкопек“
„натискане“
„галена“
„наготово“
„mafia wars“

За автора 

-
YouTube канал | Facebook страница
-
Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, Rittbul, CashCredit и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации" и има опит като лектор в най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

1 Comment

  • Много са луди тия фрази… а къде си ползвал „Галена“ само мога да се чудя 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *