Реклама в Интернет автор: Иво Илиев

Танците, песните, Diesel и тяхната пролетно-лятна колекция


 

Diesel направиха една много интересна интернет реклама, която самите те определят като „онлайн социално fashion-tagged музикално видео“. 100 човека танцуват съвсем прост танц, облечени в различни дрехи от колекцията на Diesel. Песента е „100 любовника“ от Josep.

Защо обаче „fashion-tagged“ – ако влезете в сайта на Diesel ще разберете защо 🙂 Клипчето там спира само веднага, щом поставите курсора на мишката върху негов кадър. На кадъра се показват „етикети“ (tags) по дрехите на участниците и при клик върху някой от тези етикети можете да видите самата дреха. Хитро, а? Все пак това е Diesel – не за първи път ни изненадват с подобен вирусен видео маркетинг.

P.S.>> А! Между другото, в случай, че не сте забелязали – направих си нов дизайн на блога! 🙂 Докато не ми омръзне ще изглежда така 🙂

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *