Реклама в Интернет автор: Иво Илиев

Танците, песните, Diesel и тяхната пролетно-лятна колекция


 

Diesel направиха една много интересна интернет реклама, която самите те определят като „онлайн социално fashion-tagged музикално видео“. 100 човека танцуват съвсем прост танц, облечени в различни дрехи от колекцията на Diesel. Песента е „100 любовника“ от Josep.

Защо обаче „fashion-tagged“ – ако влезете в сайта на Diesel ще разберете защо 🙂 Клипчето там спира само веднага, щом поставите курсора на мишката върху негов кадър. На кадъра се показват „етикети“ (tags) по дрехите на участниците и при клик върху някой от тези етикети можете да видите самата дреха. Хитро, а? Все пак това е Diesel – не за първи път ни изненадват с подобен вирусен видео маркетинг.

P.S.>> А! Между другото, в случай, че не сте забелязали – направих си нов дизайн на блога! 🙂 Докато не ми омръзне ще изглежда така 🙂

За автора 

Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford, Clinique, NOKIA, Magniflex, Rittbul и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации".
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *