Семкаджийница автор: Иво Илиев

Ако искате да ползвате Gmail без изобщо да имате интернет връзка


 

google-gears… просто инсталирайте Gears. Апликацията създава автоматично база данни на вашата поща в Gmail и така имате възможността да я ползвате офлайн.
Още допълнителна информация, с която се надявам, че ще имате отговор на някой въпроси, които може би си задавате:
– Работи под MAC OS 10.4, Win XP и Vista, Linux, Win Mobile. Поддържа се от голяма гама мобилни и смартфони.
– Gears поддържа не само Gmail, но и някой други сайтове (Google reader, Remember the milk, Zoho, Google Docs, Picasa). Когато попаднете на такъв сайт ще получите известие от Gears: „The website below wants to use Gears“. Можете да разрешите или забраните достъп до съответния сайт.
– Ако имате няколко потребителски акаунта в операционната си система, Gear ще работи индивидуално за всеки от тях, т.е. всеки потребител ще има достъп само до неговата си база данни. Може да сложите парола на потребителския си акаунт в MAC OS или Windows за по-сигурно.
Може да инсталирате Gears оттук

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

1 Comment

  • много е добро – ползвам го от една година, защото съхранявам страшно много неща на пощата, включително готварските рецепти са ми в в една папка пак там 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!