Семкаджийница автор: Иво Илиев

Ако искате да ползвате Gmail без изобщо да имате интернет връзка


 

google-gears… просто инсталирайте Gears. Апликацията създава автоматично база данни на вашата поща в Gmail и така имате възможността да я ползвате офлайн.
Още допълнителна информация, с която се надявам, че ще имате отговор на някой въпроси, които може би си задавате:
– Работи под MAC OS 10.4, Win XP и Vista, Linux, Win Mobile. Поддържа се от голяма гама мобилни и смартфони.
– Gears поддържа не само Gmail, но и някой други сайтове (Google reader, Remember the milk, Zoho, Google Docs, Picasa). Когато попаднете на такъв сайт ще получите известие от Gears: „The website below wants to use Gears“. Можете да разрешите или забраните достъп до съответния сайт.
– Ако имате няколко потребителски акаунта в операционната си система, Gear ще работи индивидуално за всеки от тях, т.е. всеки потребител ще има достъп само до неговата си база данни. Може да сложите парола на потребителския си акаунт в MAC OS или Windows за по-сигурно.
Може да инсталирате Gears оттук

За автора 

Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford, Clinique, NOKIA, Magniflex, Rittbul и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации".
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

1 Comment

  • много е добро – ползвам го от една година, защото съхранявам страшно много неща на пощата, включително готварските рецепти са ми в в една папка пак там 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *