Семкаджийница автор: Иво Илиев

Десетте заповеди на SEO-тата


 

I. Аз съм SEO, твой спец, който ти изведе сайта от дъното на Google, от неговия sandbox.Да не даваш на друг да ти рови по сайта освен мене.

II. Не си прави илюзии, че сайта ти ще е добре с туй що е горе в хедъра, що е долу във футъра и що е по средата в бодито; Не се кланяй и не служи на произволни PPC програми, защото аз съм SEO, твоят спец и моите съвети трябва да почиташ;

III. Не ме търси напразно за консултации, защото няма да считам за нужно да ти отговарям;

IV. Помни съботния ден, защото тогава почивам. И ти почивай, и Google Bot да почива, и статистиките на сайта – стига сте работили толкова! Това важи с двойна сила за неделите!

V. Почитай хостинга и съпорта си, за да продължи да работи сайта ти в Интернет, за оптимизацията на който се грижа аз, твоето SEO, твоят спец.

VI. Не си спирай хостинга;

VII. Не ме сменяй с друго SEO;

VIII. Не ме питай кое как го правя;

IX. Само хубави работи казвай на познатите си за мен;

X. Не пожелавай ранг-а на ближния си, нито индексациите, нито посещенията му, нито импресиите, нито рекламодателите и каквото да е нещо, свързано със сайта му.

За автора 

-
YouTube канал | Facebook страница
-
Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, Rittbul, CashCredit и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации" и има опит като лектор в най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

1 Comment

  • хахаха уникално е 😉 „Не пожелавай ранг-а на ближния си“ 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *