Семкаджийница автор: Иво Илиев

Десетте заповеди на SEO-тата


 

I. Аз съм SEO, твой спец, който ти изведе сайта от дъното на Google, от неговия sandbox.Да не даваш на друг да ти рови по сайта освен мене.

II. Не си прави илюзии, че сайта ти ще е добре с туй що е горе в хедъра, що е долу във футъра и що е по средата в бодито; Не се кланяй и не служи на произволни PPC програми, защото аз съм SEO, твоят спец и моите съвети трябва да почиташ;

III. Не ме търси напразно за консултации, защото няма да считам за нужно да ти отговарям;

IV. Помни съботния ден, защото тогава почивам. И ти почивай, и Google Bot да почива, и статистиките на сайта – стига сте работили толкова! Това важи с двойна сила за неделите!

V. Почитай хостинга и съпорта си, за да продължи да работи сайта ти в Интернет, за оптимизацията на който се грижа аз, твоето SEO, твоят спец.

VI. Не си спирай хостинга;

VII. Не ме сменяй с друго SEO;

VIII. Не ме питай кое как го правя;

IX. Само хубави работи казвай на познатите си за мен;

X. Не пожелавай ранг-а на ближния си, нито индексациите, нито посещенията му, нито импресиите, нито рекламодателите и каквото да е нещо, свързано със сайта му.

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

1 Comment

  • хахаха уникално е 😉 „Не пожелавай ранг-а на ближния си“ 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *