Семкаджийница автор: Иво Илиев

Десетте заповеди на SEO-тата


 

I. Аз съм SEO, твой спец, който ти изведе сайта от дъното на Google, от неговия sandbox.Да не даваш на друг да ти рови по сайта освен мене.

II. Не си прави илюзии, че сайта ти ще е добре с туй що е горе в хедъра, що е долу във футъра и що е по средата в бодито; Не се кланяй и не служи на произволни PPC програми, защото аз съм SEO, твоят спец и моите съвети трябва да почиташ;

III. Не ме търси напразно за консултации, защото няма да считам за нужно да ти отговарям;

IV. Помни съботния ден, защото тогава почивам. И ти почивай, и Google Bot да почива, и статистиките на сайта – стига сте работили толкова! Това важи с двойна сила за неделите!

V. Почитай хостинга и съпорта си, за да продължи да работи сайта ти в Интернет, за оптимизацията на който се грижа аз, твоето SEO, твоят спец.

VI. Не си спирай хостинга;

VII. Не ме сменяй с друго SEO;

VIII. Не ме питай кое как го правя;

IX. Само хубави работи казвай на познатите си за мен;

X. Не пожелавай ранг-а на ближния си, нито индексациите, нито посещенията му, нито импресиите, нито рекламодателите и каквото да е нещо, свързано със сайта му.

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител съм на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford и много други. През годините имах възможността както да практикувам това, което истински обичам, така и да споделям своя опит по време на фирмените консултации, обучения и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която стартирах преди години.
От участията си като лектор на някой от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в някой от топ университетите в страната - разбрах, че знанията ни са най-ценни ако бъдат споделяни, дискутирани и развивани. Затова продължавам да поддържам своя блог и да търся приложението на съвременните иновации в дигиталния маркетинг.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

1 Comment

  • хахаха уникално е 😉 „Не пожелавай ранг-а на ближния си“ 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!