Семкаджийница автор: Иво Илиев

Филма за края на света – „2012“


 

Пресен, пресен излезе пълният трейлър на филма за края на света на Ronald Emmerich, наречен „2012“. Името на филма и идеята му се свързва с 2012 година, която е последна от календара на древните Маи. Според предсказанията 2012г. ще е последна за човечеството и планетата Земя – година, в която серия от бедствия ще заличат планетата.

Страхотни визуални ефекти, добър подбор актьори (Джон Кюсак ще играе една от главните роли) и завладяваща и плашеща тематика. Оставям ви с трейлъра:

[zdvideo]http://www.youtube.com/watch?v=F6hGgbE-r0k&annotation_id=annotation_10697&feature=iv[/zdvideo]

За автора 

Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford, Clinique, NOKIA, Magniflex, Rittbul и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации".
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *