Други разни автор: Иво Илиев

24-часов курс по Facebook маркетинг предстои през 2015 в София


 

Преди всичко се радвам, когато браншът и пазарът у нас могат да предложат разнообразие от обучителни формати и инициативи, които да създават необходимата среда – достатъчно актуална на знания, богата на възможности и идеи. Винаги съм твърдял, че не можем да се сърдим или да искаме от бизнеса да инвестира в дигитален маркетинг, ако преди това не му го обясним по правилния и полезен за него начин. Това е наша отговорност като специалисти и една от причините този блог да съществува, както и да провеждаме обученията „PresenTHINK“ в гр.Варна и гр.София.

Разбира се, сред голямото разнообразие от обучения, семинари, уебинари и пр., някой се открояват и практиката ми като лектор и организатор показва, че се открояват най-удобните, всеобхватни и строго-тематични събития. За такова едно събитие ще ви разкажа накратко в следващите редове, където ще получите и специален промо-код за отстъпка.

Става дума за първото събитие на „Beyond Academy„, което е цялостен курс на тема „Facebook маркетинг“ с общ хорариум от 24 обучителни часа.

Кликнете тук, за да посетите сайта на курса.

24 часа на тема Facebook маркетинг

facebook маркетинг курсНяма да коментирам цената – личи си колко е изгодна в рамките на този хорариум. По-скоро ще коментирам тематиките от обучението и защо е важно да им се отдели толкова време от моя гледна точка.

Facebook от доста време насам комбинира органичния, платения и вирусния ефект в общата рамка на маркетинговите кампании. Така всяка кампания, която правите, или решите да правите, първо достига до органичната аудитория от най-активните ви фенове, последователи и посетители; след това с рекламни бюджети достигате до техни приятели и тематично-заинтересовани потребители; накрая, предлагайки добър криейтив – вирусните ефекти по разпространението на дигиталната мълва са в помощ на по-широкото разпространение.

Курсът „Beyond Academy“ обръща детайлно внимание на всеки от тези ефекти, за да разберете как те работят ефективно заедно. До момента аз, предполагам и вие, сме виждали и присъствали на множество обучения и семинари, които нямат времето да коментират повече от една тематика – или органичното достигане, или платеното, или вирусното. Просто в рамките на един ден и около 6 ефективни лекторски часа няма как да се обходят толкова мащабни теми.

Другият важен елемент е усвояването на материята – при добре познатите ни семинарни програми никой не може да е съсредоточен и ефективен в рамките на целия ден от тежки лекции. При курсът програмата е разпределена много удобно и то в спокойните часове от деня. Така имате време знанията „да отлежат“, да упражните на практика наученото и да го затвърдите.

Темите, които са важни – нищо излишно

Моят колега и приятел Бисер Вълов отдели много време, за да бъде програмата изпипана в детайли – това се вижда ясно от нейната структура. Нито една важна тема не е пропусната, нищо излишно не е включено, но най-важното – програмата е направена така, че да даде знания за целия комплекс от елементи. Това я прави достъпна и конкретна – нещо, което за моя изненада често е рядкост при семинари и обучения.

Всъщност, ако разгледате програмата в детайли ще установите, че някой от темите й даже не са били сериозна част от българските семинари през последните 2 години. Например разглеждането на алгоритъма на фейсбук в детайли правихме с Бисер Вълов на едно от обученията PresenTHINK преди година в София, и това беше нещо като прецедент, защото по тази тема дори трудно се пише в българското дигитално пространство. Причината най-вече е това, че нещата във Facebook бързо се променят. Буквално всяка сряда екипите на Facebook променят нещо. Затова курсът „Beyond Academy“ ще разгледа както тенденциите, така и някой важни елементи, които още дълго ще са актуални и от полза за бизнеса и маркетинга. Бисер е имал възможността да работи на локалния и на международния пазар, да се сблъска с множество казуси, кризисни комуникационни ситуации, кампании и пр., за които ще сподели от първа ръка по време на курса. Особено social и community мениджърите знаят колко е важен споделения опит, защото във Facebook експерименталните инициативи са си направо ежедневие.

Нещо от мен, освен промо-кода за 50лв. отстъпка

По-долу ще намерите кода и условията за него, но преди да завърша с него бих искал да споделя защо отделям време, за да ви разкажа за този курс.

Най-вече защото форматът е по-различен от семинарния, а е много добре планиран и обмислен като програма, периодичност и аудитория. Освен това вече съм имал удоволствието да проведа PresenTHINK обучение с Бисер Вълов и знам колко добре изпипва своите лекции така, че факторът „полезност“ да си личи от всеки един слайд и всяко изречение.

Втората, не по-малко важна причина е, че поради трудното организиране на такъв курс, той е нещо наистина дефицитно и изгодно.

Третата причина е, че ще бъда гост-лектор и ще съм част от събитието – ще можем да се видим, да поговорим над една от любимите ми теми в дигиталния маркетинг, и да се запознаем. Ще е удоволствие за мен да се запозная с всички гости, предпочели подобен курс, защото това ще са личности, обръщащи внимание на актуалните ефективни маркетингови канали – винаги ми е било приятно да познавам такива хора.

Затова – до скоро виждане с всички вас, които ще бъдете част от курса „Beyond Academy“!

Промо-код за 50лв. отстъпка:

При регистрация за събитието ползвайте промо-код: IvoIlievBlog

Промо-кодът ще ви даде 50лв. отстъпка от таксата за участие в курса, като валидността му е до края на седмицата (до 14.12.2014г. включително).

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

1 Comment

  • Много се радвам за възможността да се включа в курса и да се запознаем. Вярвам, че ще напълно си заслужава времето и парите!

    Весели празници и до скоро 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *