Други разни автор: Иво Илиев

„Моята красива жена“ – една кампания за красотата отвътре


 

bg1Докато почти всички брандове за дрехи и мода показват как с техните продукти жените са по-красиви и желани, една тайландска компания споделя съвсем друга философия – жените вече са красиви. Те винаги са красиви, защото са добри.

„Тя беше една съвсем обикновена жена, но когато се усмихваше на детето си, виждах колко е красива всъщност“ – една от репликите, част от трите видеа в дигиталната кампания на Wacoal, която стартира в YouTube от средата на януари.2014. Заедно с нея стартира и уеб сайт , в който всеки може да сподели истинската красота на жена, която обича, или която познава.

Трите видеа разказват три наистина трогващи човешки истории. Действителни истории за съдбите на три различни жени, които са красиви просто, защото са истински добри.

Ето ги и видеата:За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

1 Comment

  • Тази кампания показва, че мисията, визията и ценностите на Wacoal не са просто стандартните корпоративни документи, които да красят офис стените, а са реално преживяни и екипът искрено вярва в тях. Ако наистина всяка компания се води от своите мисия, визия и ценности, тогава бизнес климата ще бъде значително по-приятен и устойчив. Страхотно попадение Иво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *