Други разни автор: Иво Илиев

„Моята красива жена“ – една кампания за красотата отвътре


 

bg1Докато почти всички брандове за дрехи и мода показват как с техните продукти жените са по-красиви и желани, една тайландска компания споделя съвсем друга философия – жените вече са красиви. Те винаги са красиви, защото са добри.

„Тя беше една съвсем обикновена жена, но когато се усмихваше на детето си, виждах колко е красива всъщност“ – една от репликите, част от трите видеа в дигиталната кампания на Wacoal, която стартира в YouTube от средата на януари.2014. Заедно с нея стартира и уеб сайт , в който всеки може да сподели истинската красота на жена, която обича, или която познава.

Трите видеа разказват три наистина трогващи човешки истории. Действителни истории за съдбите на три различни жени, които са красиви просто, защото са истински добри.

Ето ги и видеата:За автора 

Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford, Clinique, NOKIA, Magniflex, Rittbul и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации".
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

1 Comment

  • Тази кампания показва, че мисията, визията и ценностите на Wacoal не са просто стандартните корпоративни документи, които да красят офис стените, а са реално преживяни и екипът искрено вярва в тях. Ако наистина всяка компания се води от своите мисия, визия и ценности, тогава бизнес климата ще бъде значително по-приятен и устойчив. Страхотно попадение Иво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *