Безплатен инструмент за facebook игри и промоции в пост

След като facebook промениха своите правила към собствениците на фен страници през лятото и преди седмица (последно на 18.12.2013г.), решихме да Ви помогнем, предоставяйки Ви един от нашите social инструменти напълно безплатно.

безплатен софтуер за фейсбук промоции в постИнструментът носи безумно дългото и странно заглавие „Facebook Post Promotions Listing Tool“ (FPPLT), което надали ще запомните, а и не се налага.

Важно е да знаете адреса, където може да ползвате този безплатен ресурс:http://interactage.com/fbpromo/

[button style=“6″ caption=“Кликнете тук, за да ползвате инструмента“ link=“http://interactage.com/fbpromo/“]Инструмент за фейсбук промоции в пост[/button]

Указания за ползване

 • В текстовото поле поставете ID (уникален номер) на поста(статуса) от фен страницата, на която сте администратор. Не работи за постове от страници, където нямате администраторски права!
 • Ако се затруднявате как да вземете ID-то на поста с промоцията, кликнете на иконката с въпросителна срещу текстовото поле. Обикновено ID-то е серия от цифри, намиращи се в URL адреса на поста Ви;
 • Теглене на списък с харесалите или коментиралите
  След въвеждане на ID изберете един от двата оранжеви бутона. „Get Likers List“ ще изтегли списък с харесалите поста, а „Get Commenters List“ – списък с коментиралите + техните коментари;
 • Неформатирана версия на списъка
  Над списъка има сив текст „click here for non-formatted list of names“ – при клик на него ще се отвори поле с всички изтеглени харесващи или коментирали поста, който може да копирате и paste-нете директно в своя екселска таблица;
 • Теглене на победители от промоцията
  Над списъка с потребители, също така, ще се появи второ, по-малко текстово поле, където може да въведете брой на хората, които искате на произволен принцип софтуера ни да изтегли (в случай, че организирате томбола и желаете да изтеглите победители). С задаване на брой и кликване на бутон „ОК“ ще получите втори списък (над първия) с изтеглените победители от промоцията. Над списъка с победители има „Timestamp“ с точните час и дата на тегленето. Така имате доказателство, кога точно са изтеглени победителите в промоцията.

[highlight_orange]Ако желаете нашия екип да организира, изработи и проведе Вашата фейсбук промоция или игра, или имате нужда от професионален консултинг на тези теми – свържете се от тук.[/highlight_orange]

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Our discussion have COMMENTS (2)

 1. Много полезен инструмент. Благодаря на екипа! Скоро мисля да го използвам!

  Отговор
  1. Здравейте! Програмата е много полезна. Моят въпрос обаче е защо ми излиза списъкът на стрианиците и потребителите, които аз харесвам вместо да бъде обратното и да излизат лицата, които са харесали поста в моята страница?

   Отговор

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS