Други разни автор: Иво Илиев

2 години заедно с вас


 

Блогърът не се интересува от брой символи, брой читатели, брой публикации.
Блогърът не пести времето си, мнението си, ентусиазма си.
Блогърът е личност и търси други личности чрез това, което прави в своя блог. И това му е напълно достатъчно. Поне за мен е така. Опитвам се да правя тези неща тук от две години.

Радвам се, че през тези 2 години откривах големи личности, с големи сърца и красиви умове. Радвам се, че много от тях днес мога да нарека Приятели и те също биха ме нарекли така.

Благодаря на всички вас, които идвате тук и с които ми е приятно да се запознаваме и да поговорим!
Бъдете здрави и силни!

Иво

За автора 

Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford, Clinique, NOKIA, Magniflex, Rittbul и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации".
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

6 коментара

  • И още поне 22 години да сме заедно:-)) И честит редизайн:-)! Макар че ми е малко мъчно за готиния небесно кафяв цвят:-(

  • Ей… половитн годинка по-голям от мен си… бате 😀

  • Честита 2-ра годинка и все напред 🙂

  • Все се каня и аз да стана Блогър. Но ме е страх ако взема и наистина стана!

  • Браво Ивчо и честито за втората годишнина.

  • Много добре казано! Продължавай да даваш от себе си и ще спечелиш много нови приятели и почитатели!

    Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *