Други разни автор: Иво Илиев

Лукрат разнищиха интерфейса на кафявото блогче на WebHow Семинарa


 

Преди време бях писал по темата за този интересен семинар, който има амбицията да съчетае практиката с опита и теорията на интернет маркетинга и рекламата във всички негови аспекти.

Та ето, че дойде време и за WebHow Seminar – днес, 7.юни.2011 от сутринта се говори за него в бг twitter пространството и започвам да завиждам на хората, които са там в момента. Радвам се, че приятели и колеги, които са на семинара ми помагат да се докосна поне малко до това, което се случва чрез всички известни социални канали.

Така именно се появи видеото, за което трябва да благодаря на приятелите от Лукрат, Slides.bg и Web & Events.

Най-общо казано в него ще видите кратък блиц анализ на интерфейса, който ето точно това тук кафеникаво блогче има. То един интерфейс, то едни чудесии… но, ето какво казаха консултантите по уеб ползваемост Ирина Герджикова и Ангелина Иванчева от Лукрат:

Веднага се заех да си поправя нередностите и вероятно ще забележите леките промени, които нанесох по интерфейсът.
В коментарите по-долу ще се радвам да получа всякакви хвалевствия и поздравителни ноти по повод нововъведенията и блогчето като цяло, хахаха, шегувам се :):)

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

4 коментара

  • Браво, Иво! Благодарим за честта да анализираме блога ти!

    • И аз съм искрено благодарен за добрия анализ и най-вече добрите предложения за промяна!

    • Радваме се, че мислиш така и пожелаваме успех на теб!

  • #webhow Лукрат разнищиха интерфейса на кафявото блогче на WebHow Семинарa http://t.co/DvnHBBi via @ivosiliev

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *