Други разни автор: Иво Илиев

Лукрат разнищиха интерфейса на кафявото блогче на WebHow Семинарa


 

Преди време бях писал по темата за този интересен семинар, който има амбицията да съчетае практиката с опита и теорията на интернет маркетинга и рекламата във всички негови аспекти.

Та ето, че дойде време и за WebHow Seminar – днес, 7.юни.2011 от сутринта се говори за него в бг twitter пространството и започвам да завиждам на хората, които са там в момента. Радвам се, че приятели и колеги, които са на семинара ми помагат да се докосна поне малко до това, което се случва чрез всички известни социални канали.

Така именно се появи видеото, за което трябва да благодаря на приятелите от Лукрат, Slides.bg и Web & Events.

Най-общо казано в него ще видите кратък блиц анализ на интерфейса, който ето точно това тук кафеникаво блогче има. То един интерфейс, то едни чудесии… но, ето какво казаха консултантите по уеб ползваемост Ирина Герджикова и Ангелина Иванчева от Лукрат:

Веднага се заех да си поправя нередностите и вероятно ще забележите леките промени, които нанесох по интерфейсът.
В коментарите по-долу ще се радвам да получа всякакви хвалевствия и поздравителни ноти по повод нововъведенията и блогчето като цяло, хахаха, шегувам се :):)

За автора 

-
YouTube канал | Facebook страница
-
Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, Rittbul, CashCredit и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации" и има опит като лектор в най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

4 коментара

  • Браво, Иво! Благодарим за честта да анализираме блога ти!

    • И аз съм искрено благодарен за добрия анализ и най-вече добрите предложения за промяна!

    • Радваме се, че мислиш така и пожелаваме успех на теб!

  • #webhow Лукрат разнищиха интерфейса на кафявото блогче на WebHow Семинарa http://t.co/DvnHBBi via @ivosiliev

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *