Други разни автор: Иво Илиев

SocialMe Workshop във Варна наближава. Задайте своите въпроси и спечелете безплатен пропуск!


 

Както сигурно вече знаете, съвсем скоро, на 2.Юни.2011г. в гр.Варна, ще се проведе за пръв път семинарът „SocialMe Workshop“ за маркетинг и реклама чрез facebook и другите социални медии. Това е третия семинар в България и първи за Морската столица.

Ако желаете да се запишете за семинара – побързайте, защото крайния срок е 31.Май.2011г.
Формуляр за записвания и програмата на събитието ще намерите тук

Аз, като един от лекторите, ще ви издам част от това, което ще научите ако посетите „SocialMe Workshop“ във Варна:

 • Как правилно да комуникирате с вашата аудитория. Как да предизвикате социална ангажираност и социална реакция.
 • Актуални статистически данни за българската аудитория във Facebook
 • Как да провеждате социални игри във Фейсбук, които да предизвикват мълва и реакция на голям кръг от потенциални клиенти.
 • Каква е стойността на Фейсбук страниците за вашия бизнес и продажби.
 • Как да се възползвате от аудиторията на Фейсбук за да я насочите към корпоративния си сайт, превръщайки го във вашата социална медия
 • Как ефективно да използвате социалните модули: бутон „Харесва ми“, facebook коментари, facebook активност и бутон „изпрати“. Каква стойност имат те за привличането на потенциални клиенти. Каква стойност имат те за оптимизация на сайта за търсачки
 • Как корпоративния ви сайт или блог да стане част от най-голямата социална карта(social graph) в света – тази на Facebook и как да се възползвате от това
 • Kак да провеждате рекламни кампании във Facebook и как да привлечете вниманието на аудиторията. Какви са каналите и инструментите за рекламно присъствие в социалната мрежа
 • Facebook като инструмент за изграждане на положителна онлайн репутация
 • Какви са социалните канали, освен Facebook, които може да използвате в подкрепа на вашето интернет присъствие
 • Facebook приложенията като начин за маркетинг и реклама във Facebook

Това е част от акцентите в обучителната програма на „SocialMe Workshop“.

Очакваме ви на 2-ри Юни във Варна, хотел „Golden Tulip“.

До тогава може да зададете своите въпроси на тема facebook реклама и маркетинг на мен и на моя колега и приятел, Ален Попович. Най-интересните въпроси ще бъдат възнаградени в края на седмицата с безплатен пропуск до събитието.

Използвайте формата по-долу за да зададете въпрос или задайте въпрос от тук:

За автора 

-
YouTube канал | Facebook страница
-
Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, Rittbul, CashCredit и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации" и има опит като лектор в най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *