SEO Конференция 2011 предстои скоро!


 

SEO Конференция 2011Вече се превърна в една успешна и приятна традиция всяка година всички, които имат интерес към оптимизация за търсачки, управление на онлайн репутацията и маркетинг за търсещи машини, да се съберат в специализирания форум, наречен „SEO Конференция“.

По традиция, в рамките на един ден, SEO специалистите ще могат да се информират за новите тенденции, успешните практики и бъдещите планове в бранша. Ще имаме възможност да се запознаем с нови колеги и да поговорим професионално със стари приятели, които активно следят и практикуват SEO, ORM, SEM.

Тези, които вече сме присъствали на събитието, знаем, че то е един много полезен и креативен начин за професионално развитие. „SEO Конференция“ е подходяща както за експертите в областта на SEO, така и за начинаещи, които следят този вид дейност и се интересуват от новите възможности за оптимизация за търсещи машини.

Следете http://searchengines.bg/

» Още за събитието „SEO Конференция“

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *