Други разни автор: Иво Илиев

„Успешен онлайн маркетинг“ с примери от практиката


 

Омръзнало ми е, когато отида на семинар, обучение, или когато чета професионална литература, авторите да ми изсипят куп сухи статистики и още по-сухи изводи на тяхна база. Рядко се случва някой с опит да го сподели на своите зрители или читатели. В крайна сметка „Кама-Сутра“ е едно отлично четиво, защото първо е била практиката и чак след това описанието й на теория, нали 🙂

Да се върна на темата. Във Варна предстои промоция на книгата „Успешен онлайн маркетинг с 65 примера от практиката“. А когато говорим за практика в е-маркетинга, авторите, Жюстин Томс и Денис Георгиев, определено имат какво да споделят. Книгата беше представена в столицата и е време официално да се промотира във Варна. Това ще се случи идната събота (27.11.2010г.) в 12,15ч. в Public. Ще имате възможност не само да закупите книгата, но и да се запознаете с един от авторите – Денис Георгиев.

Кратък коментар на авторите: „Нека тази книга бъде подадена ръка към всички, които все още със скептицизъм гледат на сайтовете и онлайн маркетинга. Със сигурност книгата ще е полезна и на всички, включили в бизнес плановете си редизайн на корпоративното присъствие онлайн и всичко останало, което ще направи бизнеса им наистина релевантен и в Интернет. Вероятно предприемачи, ръководители на проекти или собственици на малък и среден бизнес, защо не и студенти, също ще могат да се възползват от споделените от нас опит и знания в редовете на тази книга.“

За автора 

Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford, Clinique, NOKIA и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации".
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някой от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

5 коментара

  • Много хубава книга. Достъпно написана и приятна за четене 🙂

  • Книжката е много приятна и блага! Чете се на един дъх и определено има какво ново да ви хрумне след като я прочетете 😉

  • Благодаря за ревюто 🙂

    Книгата я има по всички големи книжарници – поне навсякъде където съм поглеждал я има.

  • […] писаха по темата: Райна, Тодор Христов, Варна Утре, Иво Илиев, […]

  • Добавям я в колекцията си с книги, само да я пуснат и в Пловдив!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *