Други разни автор: Иво Илиев

„Успешен онлайн маркетинг“ с примери от практиката


 

Омръзнало ми е, когато отида на семинар, обучение, или когато чета професионална литература, авторите да ми изсипят куп сухи статистики и още по-сухи изводи на тяхна база. Рядко се случва някой с опит да го сподели на своите зрители или читатели. В крайна сметка „Кама-Сутра“ е едно отлично четиво, защото първо е била практиката и чак след това описанието й на теория, нали 🙂

Да се върна на темата. Във Варна предстои промоция на книгата „Успешен онлайн маркетинг с 65 примера от практиката“. А когато говорим за практика в е-маркетинга, авторите, Жюстин Томс и Денис Георгиев, определено имат какво да споделят. Книгата беше представена в столицата и е време официално да се промотира във Варна. Това ще се случи идната събота (27.11.2010г.) в 12,15ч. в Public. Ще имате възможност не само да закупите книгата, но и да се запознаете с един от авторите – Денис Георгиев.

Кратък коментар на авторите: „Нека тази книга бъде подадена ръка към всички, които все още със скептицизъм гледат на сайтовете и онлайн маркетинга. Със сигурност книгата ще е полезна и на всички, включили в бизнес плановете си редизайн на корпоративното присъствие онлайн и всичко останало, което ще направи бизнеса им наистина релевантен и в Интернет. Вероятно предприемачи, ръководители на проекти или собственици на малък и среден бизнес, защо не и студенти, също ще могат да се възползват от споделените от нас опит и знания в редовете на тази книга.“

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител съм на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford и много други. През годините имах възможността както да практикувам това, което истински обичам, така и да споделям своя опит по време на фирмените консултации, обучения и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която стартирах преди години.
От участията си като лектор на някой от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в някой от топ университетите в страната - разбрах, че знанията ни са най-ценни ако бъдат споделяни, дискутирани и развивани. Затова продължавам да поддържам своя блог и да търся приложението на съвременните иновации в дигиталния маркетинг.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

5 коментара

  • Много хубава книга. Достъпно написана и приятна за четене 🙂

  • Книжката е много приятна и блага! Чете се на един дъх и определено има какво ново да ви хрумне след като я прочетете 😉

  • Благодаря за ревюто 🙂

    Книгата я има по всички големи книжарници – поне навсякъде където съм поглеждал я има.

  • […] писаха по темата: Райна, Тодор Христов, Варна Утре, Иво Илиев, […]

  • Добавям я в колекцията си с книги, само да я пуснат и в Пловдив!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!