Не четете това, което се пише за WebIt Expo

WebIt Expo 2010Напоследък над 1/4 от трафика към блогчето ми идва от търсене по думата „webit 2010“. Откровено казано бях изненадан от този факт – не съм писал кой знае колко много за експото, а и има достатъчно, надявам се, силни статии на тема интернет реклама и SEO.

Всъщност това, че са ме намирали по Webit 2010 не би трябвало да ме изненадва – все пак става дума за едно популярно събитие в бранша, в който и без това у нас големите събития не са кой знае колко. Очевидно интересът е ескалирал доста за предстоящото второ Webit Expo тази есен.

Сега – за заглавието. Ще повторя – НЕ четете това, което се пише в интернет за Webit Expo & Conferences. Просто отидете на експото – посетете една или две лекции, разгледайте презентационните щандове, запознайте се с хората. Всъщност това описва изцяло събитието – обучение, презентации, контакти. Няма никакъв смисъл да си губите времето с четене на мнения, отзиви и разкази за Webit. Експотата се организират за да се видят на живо, не за да се разказва за тях. И ако се интересувате от IT климата по света, ако сте предприемач, търговец или специалист в е-бизнеса и е-търговията – несъмнено трябва да сте там. И ще си струва, ако решите, че си струва, не ако някъде прочетете нещо красиво по темата.

Тази година, също както предходната, на WebIt Expo ще са представители на най-известните и най-големите брандове в областта на е-бизнеса и търговията. Те, разбира се, няма да ни кажат как да си направим собствен ebay, paypal, facebook, yahoo, yandex, microsoft, seomoz и пр. Те ще ни насочат в тенденциите, които те са забелязали, които те самите създават. И тази информация, за добро или лошо, няма къде другаде да я намерим. Така че, мой съвет, за експотата – повече действия, по-малко четене. И така – към повече знания 🙂

Успех!

P.S.: Никъде в сайта на WebIt не видях архив с мнения (добре познатите ни рубрики „Testimonials“ или българския му аналог „Другите за нас“). Толкова блогове писахме за събитието… човек ще си помисли, че им се свидят линковете 😉

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Our discussion have One comment

  1. Pingback: WebIT-ът, който ще пропусна | ABC Design Varna

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS