Други разни автор: Иво Илиев

Не четете това, което се пише за WebIt Expo


 

WebIt Expo 2010Напоследък над 1/4 от трафика към блогчето ми идва от търсене по думата „webit 2010“. Откровено казано бях изненадан от този факт – не съм писал кой знае колко много за експото, а и има достатъчно, надявам се, силни статии на тема интернет реклама и SEO.

Всъщност това, че са ме намирали по Webit 2010 не би трябвало да ме изненадва – все пак става дума за едно популярно събитие в бранша, в който и без това у нас големите събития не са кой знае колко. Очевидно интересът е ескалирал доста за предстоящото второ Webit Expo тази есен.

Сега – за заглавието. Ще повторя – НЕ четете това, което се пише в интернет за Webit Expo & Conferences. Просто отидете на експото – посетете една или две лекции, разгледайте презентационните щандове, запознайте се с хората. Всъщност това описва изцяло събитието – обучение, презентации, контакти. Няма никакъв смисъл да си губите времето с четене на мнения, отзиви и разкази за Webit. Експотата се организират за да се видят на живо, не за да се разказва за тях. И ако се интересувате от IT климата по света, ако сте предприемач, търговец или специалист в е-бизнеса и е-търговията – несъмнено трябва да сте там. И ще си струва, ако решите, че си струва, не ако някъде прочетете нещо красиво по темата.

Тази година, също както предходната, на WebIt Expo ще са представители на най-известните и най-големите брандове в областта на е-бизнеса и търговията. Те, разбира се, няма да ни кажат как да си направим собствен ebay, paypal, facebook, yahoo, yandex, microsoft, seomoz и пр. Те ще ни насочат в тенденциите, които те са забелязали, които те самите създават. И тази информация, за добро или лошо, няма къде другаде да я намерим. Така че, мой съвет, за експотата – повече действия, по-малко четене. И така – към повече знания 🙂

Успех!

P.S.: Никъде в сайта на WebIt не видях архив с мнения (добре познатите ни рубрики „Testimonials“ или българския му аналог „Другите за нас“). Толкова блогове писахме за събитието… човек ще си помисли, че им се свидят линковете 😉

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител съм на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford и много други. През годините имах възможността както да практикувам това, което истински обичам, така и да споделям своя опит по време на фирмените консултации, обучения и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която стартирах преди години.
От участията си като лектор на някой от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в някой от топ университетите в страната - разбрах, че знанията ни са най-ценни ако бъдат споделяни, дискутирани и развивани. Затова продължавам да поддържам своя блог и да търся приложението на съвременните иновации в дигиталния маркетинг.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

1 Comment

  • […] Ще следя онлайн какво се случва, предполагам ще има активно туитване. Ще чакам обобщените репорти на колегите по зали и разбира се разказът на Иво като се върне във Варна от webit. […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!