Други разни автор: Иво Илиев

Спестете време и усилия за социалните мрежи чрез Nutshell Mail


 

За да не губите време в преглеждане на социалните мрежи, Nutshell Mail Ви предлага е-мейл абонамент за най-известните от тях. Как да се възползвате и да спестите време и усилия, прочетете по-долу:

Какво представлява услугата Nutshell Mail? Безплатна ли е?

Да. Безплатна и достъпна за всеки.
Nutshell Mail изпраща в избран от вас час от денонощието и ден от седмицата мейли на пощата ви, в които има извадка от най-интересното, което се случва в социалните мрежи, в които участвате. Мейлите са много добре подредени и с тях ще спестите доста досадно време за ровичкане из социалните приложения.

Как да се регистрирам за услугата  Nutshell Mail?

За да бъде по-лесна регистрацията, предварително влезте с име и парола в тези социални мрежи, в които имате регистрация. Nutshell Mail (NM) поддържа следните социални мрежи: Facebook, MySpace, Twitter, LinkedIn. Затова, ако имате акаунт в някоя от тези мрежи – първо влезте в него.

nutshell mail

След това посетете адреса https://nutshellmail.com/register/ – кликнете върху тези социални мрежи в горния списък, за които имате регистрация и искате да ползвате услугата NM. От изскачащи прозорци всеки от социалните сайтове ще поиска разрешение за свързване, което трябва да дадете с натискането на съответния бутон. След като се свържете със социалните мрежи в трите текстови полета по-долу запишете e-mail и парола за да ви бъде изпратено електронно писмо с потвърждаване на Вашата регистрация за NM.

Как да организирам изпращането на e-mail-и от Nutshell Mail?

nutshell mail

Отново става много лесно. Първо влезте с e-mail и паролата си оттук: https://nutshellmail.com/login/ , след което ще видите иконките на достъпните за свързване социални мрежи, а под тях – тези мрежи, с които вече сте свързали услугата NM.

nutshell mail

От „Delivery Times“ в лявото меню ще може да изберете ден от седмицата, часове, в които да ви бъдат изпращани писма на e-mail-а и часовата ви зона (потърсете GTM +02:00, Sofia). В общи линии това е всичко, което е необходимо да знаете за услугата – останалото е удоволствието от използването й. Надявам се, че ще ви е от полза и че ще ви спести излишното време и усилия за социалните мрежи, въпреки, че вероятно вече доста хора знаят за тази услуга.

P.S.> Казаха ми, че е добре да слагам и картинки на screenshot-ове, та – сложих 🙂

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител съм на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford и много други. През годините имах възможността както да практикувам това, което истински обичам, така и да споделям своя опит по време на фирмените консултации, обучения и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която стартирах преди години.
От участията си като лектор на някой от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в някой от топ университетите в страната - разбрах, че знанията ни са най-ценни ако бъдат споделяни, дискутирани и развивани. Затова продължавам да поддържам своя блог и да търся приложението на съвременните иновации в дигиталния маркетинг.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!