Групите във Facebook порастнаха

Ако с предишния си пост не съм бил убедителен за възможностите на Facebook групите, може би вече самите Facebook ще ви убедят с новите възможности, които групите от днес предлагат. Вчера „изтече“ информация за промени в интерфейса на Facebook в Mashable.

Това, което забелязах в групите за момента е:
– Приличащ на фен страница визуален вид;
– Меню с табове, което перфектно организира съдържанието;
– Всички, които са тагнали групата (Тагването става с @Име, т.е. ако групата е с име Group, тагването й е @Group) се появяват на стената й;
– Когато пишете нещо за групата, то се появява на вашата стена, все едно сте писал(а) на приятел;

Веднага големите медийни сайтове напускаха новини за новите подобрения в групите и на първа страница, където Facebook подобриха рекламния интерфейс за пореден път. Може да прочетете повече в CNET, за да не преразказвам 🙂

P.S> Забравих да посоча и още един ресурс по темата, който ще ви бъде от полза – статията в сайта на „Нова Визия“, написана от Тодор Христов

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS