Други разни автор: Иво Илиев

„Акциите на водата вдигат цената си на фондовата борса за пореден път“


 

„Цените на водата се вдигнаха драстично след започването на военни действия между държавите от Северна и Южна Европа, заради наложеното по-рано ембарго и забрана за емиграция. Финансовите брокери от Южна Америка заменят злато и нефт за храна и вода. Очакванията са ако бомбандировките в Европа и Азия продължат още седмица, цените на акциите на водата да се вдигнат трикратно – според експерти това ще доведе до Трета световна война за завладяване на двата полюса.“

Не е нужно да си пророк за да предвидиш, че подобни новини ще четем в медиите в близко бъдеще. Честно казано – страх ме е да мисля на тази тема, но все нещо трябва да се направи нали?
Ами… ние правим това, което правим най-добре – пишем в блоговете си. Ние сме хилядите блогъри по целия свят, обединени от инициативата Blog Action Day, която тази година се провежда във връзка с климатичните изменения.

Моят кратък „поглед в бъдещето“ може да бъде променен, или поне се надявам да може… защото зависи от много хора, от всички хора. Впрочем попаднах на една хубава блог публикация по темата, която може да представлява интерес за вас.

Мислех да призова към намаляне изпускането на газове (със слоган от сорта на „По-малко газове, по-малко задух“), но надали основните виновници за климатичните промени четат блога ми. Тях ги разбирам – вероятно и на тях не им е лесно, когато държавите им ги принуждават да хвърлят пари в еко програми, пречиствателни станции, залесяване и пр. Е, дано се замислят, че ако сега не им е лесно, утре ще им е невъзможно.
Шегите и иронията ми не са с цел да умаловажат темата, а да „поразведрят“ песимизма от написаното в по-горните абзаци. По темата за бъдещето: вие сте на ход!

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!