Други разни автор: Иво Илиев

HATEbyte на сайта на WebIT


 

Днес е вечерта на 11.Октомври.2009г.

WebIT, е-Маркетинг и е-Бизнес Експо 2009, се проведе преди три дни – на 7-ми и 8-ми октомври.

От тогава насам написах в моя блог 2 статии за WebIT, които бяха доста обширни и мисля, че си заслужаваше да отделя цялото си време за тях (в интерес на истината смятам да пиша още доста неща, които научих и разбрах от експото, но това ще е в следващите дни). Експото беше наистина страхотно, запомнящо се събитие в бранша!

След всичко написано напълно съзнателно и целенасочено пропуснах да линкна към сайта на WebIT и ако някой се чуди защо – веднага ще обясня.

Днес, след 3 дни(11.10.2009) в сайта на WebIT, на първа страница пише следното: „Утре в 8:00 часа отварят регистрационните бюра на Webit пред зала 3 (ет.7) на НДК, София.“ В Webit Новини пише следното: „Можете да наблюдавате на живо панелите от Зала 3: Презентационна по време на самото събитие“ (новина от 7.10.2009г.)

Ако исках да правя HATEbyte(нещо като linkbyte, но измислено от българи за българи) щях да линкна още преди два дни към сайта на WebIT и да го оставя сам да се излага пред моите читатели, но няма да линкна докато някой не се сети да напише нещо мааалко по-актуално. Иначе става смешно – вярно, че само около 11 блогъра са написали впечатленията си от WebIT (един от тях е моя милост), ама пък в официалния сайт на WebIT не са написали и едно изречение до момента. Разберете ме правилно – немога да пратя хората там и утре в 8 сутринта да ме псуват от 7-мия етаж на НДК!

UPDATE: Малко пъти ме изненадват приятно, но когато това стане съм много щастлив. Днес бях приятно изненадан от бързата реакция на екипа на WebIT – сайта им е вече актуализиран и дори предостави много интересна информация за бъдещето на Експото и е-Академията! Благодаря за приятната изненада WebIT, мога само да ви поздравя! Когато нещта се случват аз лично като блогър съм доволен и мотивиран, че след думите има и дела.

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

2 коментара

  • Здравейте,
    здравей Мартин, „гусин Русен“ е.. но всъщност съм Пламен и съм Русев:) и никога за нищо на света не „от…..м“ никой още по малко проектите които създавам след като зная колко много хора са се трудили за да се случи това, което беше Webit. Но всеки прави пропуски и явно тук нещо е било пропуснато, но вече не е … вашите коментари и идеи са повече и нужни и важни за нас…Благодаря! и до скоро 🙂

  • Хах, добре си ги подредил. Наистина е жалко да отебеш напълно „детето“ си, както го нарече гусин Русен след като навърши пълнолетие 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!