Други разни автор: Иво Илиев

Ексклузивно видео на филма за края на света „2012“


 

След като видях, че най-интересни за вас са темите за логото на виваком, оптимизация на сайтове и края на света (какъв контраст, а 🙂 ), реших да направя този пост с новите няколко минутни кадри от филма. Надявам се, че сценария ще е поне на половина толкова добър, колкото са и специалните ефекти, но … предстои да видим ноември месец. Сега ви желая приятно гледане:

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

3 коментара

  • надявам се това да не е вярно за края на света ..

  • Лелее този филм изглежда доста добре направен. Нещо в последно време само филми за края на Света – малко ми писна, но може би ще изгледам и този

  • Това определено ще се гледа на кино. Благодаря за споделеното видео.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!