Други разни автор: Иво Илиев

Blog Action Day


 

Blog Action Day (BAD) е редовно събитие, което обединява блогърите по света в името на някаква общозначима кауза. Всички блогъри в един и същи ден пишат статия за каузата, за да може тя да достигне до повече хора и да бъде подкрепена от повече потребители на Интернет.

Организаторите на BAD обясняват, че главната идея е да се породи дискуция, да бъде провокирано обществото, да го накарат да се замисли над проблема и да потърси решения.

Очевидно, че този вид стратегия „работи“, защото през 2007г., когато темата е била „Околна среда“, активността е била наистина впечатляваща. Организаторите разказват как някой блогъри са стартирали собствени експерименти по темата, предлагали са куп иновативни идеи и са промотирали широко зелените идеи и движения. През 2008г. темата е „Бедност“, която също е получила силен отзвук, дискутирайки виртуално конкретни ситуации и проблеми в различни точки от света.

Тази година темата е „Климатични промени“. Наистина това е много актуална и притеснителна тематика, която засяга планетата ни и живота ни съвсем пряко.

Как може да участвате в инициативата? Много просто – напишете своите виждания в блога или сайта си, дайте своето мнение или пишете на организаторите на BAD. Предложете своите идеи, коментирайте досегашните действия, споделете с повече хора.

На 15.10.2009г. всички регистрирани в сайта на BAD блогове и сайтове ще напишат по един пост по темата „Климатични промени“. Присъединете се и вие!

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител съм на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford и много други. През годините имах възможността както да практикувам това, което истински обичам, така и да споделям своя опит по време на фирмените консултации, обучения и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която стартирах преди години.
От участията си като лектор на някой от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в някой от топ университетите в страната - разбрах, че знанията ни са най-ценни ако бъдат споделяни, дискутирани и развивани. Затова продължавам да поддържам своя блог и да търся приложението на съвременните иновации в дигиталния маркетинг.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!