Картата на българските блогове


 

Разгледай Карта на българските блогове в голям размер
Легенда:

Синьо – личен блог
Червено – тематичен блог
Зелено – корпоративен блог
Маркер с точка – точен адрес
Маркер без точка – неизвестен адрес

Картата на българските блогове показва местоположението на всички активни блогове в страната чрез Google Maps. Идеята за полезната карта е на г-н Тодор Христов , който преди няколко дни постави началото й с някой от най-известните в България блог сайтове.

Малко разяснения накратко (подробна информация ще намерите тук):

  • Всеки 6 и повече месечен български авторски блог, с поне три публикации за последния месец може да се запише тук;
  • Блоговете на картата са оцветени и отбелязани според тематичните им принадлежности (виж легендата);
  • Можете да интегрирате картата в своя сайт или блог. Идеята е да се популяризира максимално инициативата и да стане картата пълна.

Моето мнение е, че идеята за картата е страхотна и смятам, че всички ще я подкрепят. Поздравявам и благодаря на г-н Христов за страхотното му хрумване!

За автора 

Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford, Clinique, NOKIA, Magniflex, Rittbul и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации".
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *