Уникален сайт в YouTube.com


 

Преди всичко… ето го сайта:

Boone Oakley се възползват много хитро от новите възможности за добавяне на коментари към видеа в YouTube и създават цял сайт вътре в най-големия видео портал в света. Надали са искали да спестят от хостинг, по-скоро такъв тип сайт привлича дотолкова вниманието, че всеки (както правя в момента и аз) посетител би го разпространявал без да се замисли. Харесвам такива сайтове, които сами се рекламират и с удоволствие го споделям с вас. Както виждате не е нищо особено, но уникалните идеи и ноу-хау винаги са били успешни. А какво по-уникално от това да се постигне максимален ефект от най-простите неща, както е в случая с коментарите в YouTube.

Мисля, че е важно да спомена, че с този интересен сайт Boone Oakley спечелиха награда от The FWA и ми се струва, че тя ще е само началото на бъдещите успехи на сайта-видео.

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!