Уникален сайт в YouTube.com

Преди всичко… ето го сайта:

Boone Oakley се възползват много хитро от новите възможности за добавяне на коментари към видеа в YouTube и създават цял сайт вътре в най-големия видео портал в света. Надали са искали да спестят от хостинг, по-скоро такъв тип сайт привлича дотолкова вниманието, че всеки (както правя в момента и аз) посетител би го разпространявал без да се замисли. Харесвам такива сайтове, които сами се рекламират и с удоволствие го споделям с вас. Както виждате не е нищо особено, но уникалните идеи и ноу-хау винаги са били успешни. А какво по-уникално от това да се постигне максимален ефект от най-простите неща, както е в случая с коментарите в YouTube.

Мисля, че е важно да спомена, че с този интересен сайт Boone Oakley спечелиха награда от The FWA и ми се струва, че тя ще е само началото на бъдещите успехи на сайта-видео.

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS